Едва ли Рик Риърдън е очаквал книгите му за Пърси Джаксън

...
Едва ли Рик Риърдън е очаквал книгите му за Пърси Джаксън
Коментари Харесай

Пърси Джаксън се завръща с нова книга

Едва ли Рик Риърдън е очаквал книгите му за Пърси Джаксън да се трансфорат в шлагер. Толкова огромен, че освен има филми, основани по тях, само че и част от образованието в учебно заведение.

И до момента в който сега се подготвя сериал за Пърси, в чиято роля ще забележим изгряващата звезда Уокър Скобел, от Deadline разбираме, че Риърдън приготвя огромна изненада на почитателите си.

Авторът ще пусне нова книга за приключенията на Пърси Джаксън цели 14 години след публикуването на последната - " Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Последният Олимпиец " (изд. Егмонт, 12.90 лв).

Новата книга ще носи заглавието Percy Jackson & the Olympians: The Chalice of the Gods и се чака да бъде пусната в продажба на британски език през септември 2023 година Синопсисът гласи, че откакто е спасявал света няколко пъти, в този момент Пърси Джаксън желае да го кара малко по-спокойно и да се наслаждения на последната си година в гимназията.

Но тъкмо тогава схваща, че Боговете не са завършили с него и той още веднъж ще би трябвало да се впусне в редица завършения. Но този път не с цел да избавя света, а с цел да си обезпечи по този начин желаната препоръка от Олимп, с цел да кандидатства в New Rome University.

Percy Jackson & the Olympians: The Chalice of the Gods ще бъде шестата книга от поредицата след " Похитителят на мълнии " (2005 г.), " Морето на чудовищата " (2006 г.), " Проклятието на титана " (2007 г.), " Битката за Лабиринта " (2008 г.) и към този момент упоменатата " Последният Олимпиец " (2009 г.).

Иначе, обявеният сериал от Disney+, за който към този момент стана дума - Percy Jackson and the Olympians, се чака да бъде пуснат чак през 2024 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР